Tango Discovery Romania

 

Punem mare preț pe confidențialitate și detestăm spamul. Ca și tine.

Bine ați venit pe pagina oficială Tango Discovery România, filială a școlii internaționale de tango argentinian Tango Discovery, fondată de maestrul Mauricio Castro.

Învață să dansezi cu orice partener/ă, pe orice stil de muzică îți place!

Tango Discovery România nu înseamnă doar tango argentinian: este o lume noua în care poți descoperi oameni noi cu pasiuni comune, înseamnă placerea de a dansa tango, iar finalul cursurilor înseamnă energie și prieteni noi.  Pentru ca tu să ai parte de aceste lucruri am decis că este timpul să ne reorganizam, să facem o schimbare în cadrul Tango Discovery România.

Construim o echipă de instructori care-ți vor araăta primii pași de dans, te vor invața să descoperi bucuria și placerea de a dansa.

Dacă dorești lecții private (lecțiile private se țin cu o singură persoana sau un cuplu) te rugam să ne trimiți un email la: info@tangodiscovery.com  

Poți cumpara cursurile video online (totalizand 3 ore si 40 minute) create de maestrul Mauricio Castro, cursuri pe baza cărora se predă Tango Discovery în toată lumea. Aceste cursuri durează 1 an (câte 3 clipuri video în fiecare săptâmână, în limba engleză sau română) și costă $10 pentru primii cursanti. Mai multe detalii și testimoniale de după curs poți gasi pe pagina: Clipuri cu rezultate rapide